joi, 30 ianuarie 2014

completare CV :) activitatea mea literara va fi consemnata de Editura Socrate in lucrarea Literatura Romana Contemporana :)

Dorina Neculce -membră a Societăţii Culturale Junimea 90 - Iaşi din anul 2010, membră a Academiei libere ,,Păstorel,, - Iaşi din 2013, fostă membră în Consiliul de administraţie al Asociaţiei Universul Prieteniei din Iaşi, fost coordonator de Cenaclu literar al aceleiaşi Asociaţii Culturale între anii 2010 -2012. Născută în satul Neculce din judeţul Botoşani, urmează cursurile primare la Şcoala din Localitatea Galbeni, apoi clasele gimnaziale la Şcolile din localităţile Balinţi şi Tătărăşeni, comuna Havârna. Între anii 1980 şi 1984 urmează cursurile Liceului Pedagogic ,,Nicolae Iorga,, -profilul filofogie-istorie din oraşul Botoşani unde o are ca profesoară de Limba şi Literatura Română şi dirigintă pe poeta Maria Baciu. Între anii 1990-1994 urmează cursurile Universităţii Ecologice ,,Dimitrie Cantemir,, din Iaşi la secţia psihopedagogie unde îşi susţine lucrarea de licenţă în domeniul matematicii. Lucrează pe postul de învăţător din anul 1990 şi până astăzi. A lucrat la Şcoala ,,Tudor Vladimirescu,, -Albeşti, Botoşani, iar în prezent este profesor în învăţământul primar la Şcoala ,,Ioanid Romanescu,,-Româneşti din judeţul Iaşi.

Niciun comentariu:

Silozurile

Drumul până la şcoală şi înapoi, era o adevărată corvoadă pentru mine şi fratele meu, Ionel. Totul devenea şi mai complicat, în special, în ...